Δήλωση Προσβασιμότητας Alexandra-pasta.gr

Ενημερώθηκε: Νοέμβριος 2019.

Γενικά

Το alexandra-pasta.gr προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες του είναι προσβάσιμες σε άτομα με αναπηρία. Το alexandra-pasta.gr έχει επενδύσει σημαντικό όγκο πόρων για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός του είναι πιο εύκολος στη χρήση και πιο προσιτός για άτομα με αναπηρία, με την πεποίθηση ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Προσβασιμότητα στο Alexandra-pasta.gr

Το alexandra-pasta.gr καθιστά διαθέσιμη τη μικροεφαρμογή UserWay που υποστηρίζεται από έναν ειδικό διακομιστή προσβασιμότητας. Το λογισμικό επιτρέπει στο alexandra-pasta.gr να βελτιώσει τη συμμόρφωσή του με τις Οδηγίες Προσβασιμότητας στο Περιεχόμενο Ιστού (WCAG 2.0).

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας

Το μενού προσβασιμότητας alexandra-pasta.gr μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο-μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στην αριστερή κάτω γωνία της σελίδας. Αφού κλικάρετε στο εικονίδιο της μικροεφαρμογής προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να δείτε το μενού προσβασιμότητας στο σύνολό του.

Αποποίηση ευθυνών

Το alexandra-pasta.gr συνεχίζει τις προσπάθειές του να βελτιώνει συνεχώς την προσβασιμότητα του ιστοτόπου και των υπηρεσιών του με την πεποίθηση ότι είναι η συλλογική μας ηθική υποχρέωση να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη, προσιτή και απρόσκοπτη χρήση και για όσους από εμάς με αναπηρίες.

Παρά τις προσπάθειές μας να καταστήσουμε πλήρως προσβάσιμες όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο στο alexandra-pasta.gr, κάποιο περιεχόμενο ενδέχεται να μην έχει ακόμη πλήρως προσαρμοστεί στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο να μην βρεθεί ή να προσδιοριστεί η καταλληλότερη τεχνολογική λύση.

Εδώ για σας

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολία με οποιοδήποτε περιεχόμενο στο alexandra-pasta.gr ή χρειάζεστε βοήθεια με οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν επιθυμείτε να αναφέρετε ένα ζήτημα προσβασιμότητας, έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών της alexandra-pasta.gr ως εξής:
Email: katseli.alexandra@gmail.com